Contacte

Si vols contactar amb nosaltres, tens tres maneres de fer-ho: pots deixar un comentari aquí, enviar un mail al correu del club o telefonar a algun dels següents membres:

e-mail: clubnewton@hotmail.com

Miquel Àngel Xamena 606-207-803 Secretari

Pep Marcús Colom    635-956-779 President

Miguel Angel Ríos     626-608-478 Tresorer

Salut i cels clars!

Club Newton

15 comentarios el “Contacte

 1. Bon dia,
  Som uns aficionats a mirar estrelles d’Algaida i ens agradaria aprendre un poc més sobre aquest mon i també a manejar millor el nostre telescopi.
  Voldríem saber si podriem venir a qualque activitat vostra per tal de coneixer-vos i participar amb vosaltres.

  Atentament.

  Manel Garcia

  • Hola Manel, jo som na Rosa i també visc a Algaida, (camí de son Roig). Som una dels membres del club Newton i en nom del club te dic que ens encantaría que vinguesiu a les nostres trobades. Normalment les feim a Portocristo que és on tenim el nostro observatori però de vegades en feim qualcuna plantada de telescopis fora del nostre calendari, però que informam en el blog. Si vos agrada mirar el cel i voleu aprendre i compartir el que sabeu, aquest és un bon club. La nostra pròxima sortida està programada per el proper 15 de desembre i serà a Portocristo, devora sa torre des falcons. Si no sabeu on és i voleu partir darrera nostre, avisau i podem quedar a qualque lloc per partir plegats. Esper que ens veïem prest.
   Salutacions
   Rosa

 2. Bon dia Rosa,

  Quina sorpresa trobar qualcú en el poble que li agradi també aquest mon de l’astronomia, hara mateix no se qui ets, peró si tens nins i van a l’escola del poble segur que ens em vist qualque pic.

  si vols podriem quedar per fer un cafè per plaça i ens comentes un poc el que feis al club Newton.

  Bé, jo faig feina al taller que hi ha davant la benzinera , sa Peugeot.

  Ja ens dius qualque cosa, iper suposat que ens faria ganes venir a la propera activitat vostre.

  Salutacions.

  Manel.

 3. Hola Manel,
  Segurament no hem coneixes perque encara que ja fa 8 anys que vivim a Algaida, jo som de s’arenal i com que vivim a fora vila i els nins van a escola a La Porciúncula no solem anar molt per es poble. Ara mateix estic bastant apurada de temps però faré tot lo possible per, encara que sigui passar-me per el taller a coneixer-nos i dir-te un poquet el que feim al club. Si tens nins que també els hi agradi l’astronomía és genial ja que a ca nostra el que de veritat és l’espert amb el tema és es meu fill de 10 anys, ell és el principal motiu per el que estiguem ficats dins aquest món tan interessant de l’astronomía.

  Bé com te deia abans, intentaré passar-me un día a saludar-te i així ens coneixem.

  Saludos
  Rosa

 4. Buenas tardes! Mi nombre es Alex y estoy interesado interesado en asistir a la actividad del día 12 de agosto para la observación de las Perseidas. ¿Puedo asistir o es preciso ser socio?
  Muchas gracias,
  Alejandro

  • Alex, la actividad es grartuita y abierta a todo el público. Por supuesto que puedes asistir!

   Muchas gracias,
   CN

  • Guillem, disculpa el retard en contestar-te. Ja vares veure que la sortida era privada. La propera pública serà dia 9 de gener. Moltes gràcies.

 5. Bones, m’agradaria saber si hi ha algún lloc, o persona, a Mallorca que arregli telescopis. Al meu se li ha quedat atascada la clau que permet canviar per on surt la llum (per l’ocular de 90º, o per la sortida de llum per a càmeras). A mi em fa por desmontar-lo perquè sé que després no tindré ni idea de tornar a montar-lo bé.
  Moltes gràcies.

  Salutacions.

  • Bon dia Tòfol, pots venir a qualsevol de les sortides astronòmiques del Club i t’ajudarem amb el teu telescopi. Per això estam!
   La propera serà dia 20 d’octubre, dissabte, a l’alberg de la Victòria d’Alcúdia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s